Edistia – tänäänkin tukena elämän haasteissa

Palvelut parempaan huomiseen

Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.

Olemme

ihmisen asialla, läsnä ja tukena hyvän elämän puolesta.

Teemme

työtä edistääksemme ihmisen voimaantumista, eheytymistä ja elämän hallintaa.

Toimimme

oman turvallisen kodin, työ- ja opiskelupaikan sekä osallisuuden puolesta.

Edistämme

yhtäläisen ihmisarvon toteutumista ja jokaisen mahdollisuutta elää oman tahtonsa mukaista elämää.

Kehitämme

jatkuvasti uutta, avaamme uusia polkuja ja luomme mahdollisuuksia parempaan huomiseen.

Kannustamme

yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja rohkeuteen vaikeissakin elämäntilanteissa.

Edistian toiminta lyhyesti – kotiolot, työelämä ja yhteinen hyvä

Ehkäisemme asunnottomuutta tarjoamalla Edistia-vuokrakoteja. Tukea kotiin ja asioiden hoitoon on saatavilla suunnitelman ja tarpeen mukaan. Yhteisöissämme asutaan omassa kodissa ja eletään omannäköistä elämää, henkilökunnan tukiessa. Yhteisöasuminen on turvallinen asumismuoto ja myös polku itsenäiseen vuokra-asumiseen. Meillä on myös mahdollisuuksia osallistua kursseille, ryhmiin ja retkille.

Meillä valmentaudutaan kohti työelämää yksilöllisesti ja ryhmissä. Tavoitteena on parantaa elämänhallintaa, hankkia taitoja ja päivittää osaamista työhön tai koulutukseen siirryttäessä. Välineinä käytämme yksilö- ja ryhmävalmennusta sekä konkreettisessa työympäristössä toimimista.

Toimimme aktiivisesti yhteistyössä julkisten ja yksityisten organisaatioiden kanssa tuomalla esiin elämäänsä tukea tarvitsevien ja syrjäytymisuhan alla olevien ihmisten näkökulman. Edistämme yhteistä hyvää vaikuttamisen, hankkeiden, palveluiden ja  verkostojen kautta.

Ajankohtaista Edistian toiminnassa

Ota yhteyttä!

Tällä lomakkeella voit lähettää meille viestisi. Mikäli asiasi koskee tiettyä toimialuetta, voit olla yhteydessä suoraan vastuuhenkilöihin tai lähettää sähköpostia asiakaspalvelu@edistia.fi jolloin viestisi ohjautuu oikealle henkilölle.

Tietojen tallennuksen rekisteriseloste.

Avaa evästeasetukset.

Pyydän ottamaan yhteyttä asiaani koskien

8 + 14 =