Tarvitsetko apukäsiä tai työntekijää?

Teemme Edistian työtoiminnassa yrityksille ja yhteisöille alihankintatöitä erittäin kilpailukykyisellä hinnalla. Alihankintatyö voi olla mitä tahansa työtä, joka on mahdollista tehdä tiloissamme ja laitteillamme. Työ voidaan tehdä myös ohjaajamme johdolla yrityksesi tiloissa.

Olemme tehneet kuntoutujiemme kanssa mm. kokoamistöitä, testaamista, purkua, pussitusta, pakkaamista, tarroitusta, postitusta, kiinteistöhuoltoa ja erilaisia kädentaitotehtäviä. Työtoimintamme alihankintatyön ei ole tarkoitus korvata yrityksen työntekijöitä. Me toimimme apukäsinä työelämän oikeissa tilanteissa ja kuntoutujamme saavat lisäoppia, kokemusta sekä rytmiä ja mielekkyyttä arkeen. Ostamalla meiltä alihankintapalveluja tarjoat työmahdollisuuksia vaikeasti työllistyville. Ehkäiset samalla syrjäytymistä ja tuet pitkäaikaistyöttömien kuntoutumista.

Päätehtävänämme on työnhakijan valmentaminen kohti työelämää. Valmentautujistamme löytyy monen alan motivoituneita osaajia työkokeiluun tai työsuhteeseen. Työkokeilu varmistaa tekijän soveltumisen juuri kyseiseen tehtävään, eikä se kuormita yritystäsi liikaa.

Ota yhteyttä ja sovitaan juuri teille sopiva toteutus!

Raija Romppainen

vastuuvalmentaja

044 727 3420
raija.romppainen@edistia.fi

Nina Reinikainen

vt. vastuuvalmentaja

044 020 3218
nina.reinikainen@edistia.fi

Pia Furu

palvelupäällikkö

044 522 4571
pia.furu@edistia.fi