Asuntojen huoltopyynnöt

Jos asut Edistian vuokra-asunnossa ja asunnossasi on huollettavaa, jätä huoltopyyntö täyttämällä viereinen lomake. Huoltopyyntö on tarkoitettu kiireettömiin korjaus- ja huoltotoimiin. Jos huoneistossasi on kiireellistä huoltoa tarvitseva vika tai haitta (esim. vesivahinko), ota välittömästi yhteys oman taloyhtiösi kiinteistöhuoltoon. Kiinteistöhuollon yhteystiedot löytyvät porraskäytävän ilmoitustaululta.

Näin valmistaudut huoltoon:

  • Huoltotöitä tehdään arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Päästäthän korjausta tekevät ihmiset sisään huoneistoosi sovittuna aikana. Jos ilmoitettu aika huollolle tai korjaustöille ei sovi sinulle, ilmoita siitä ajoissa huoltoyhtiöön.
  • Järjestä huonekalut ja muut tavarat ohjeiden mukaan jo etukäteen niin, että huoltotyöt voidaan tehdä helposti. Varmista myös, etteivät kotieläimet häiritse työn tekemistä.
  • Jos huoltotyö viivästyy siksi, että et tee yhteistyötä huoltoa tekevien ihmisten kanssa, maksat tästä aiheutuvat mahdolliset lisäkustannukset itse.

Kaikista vuokra-asuntoon tehtävistä muutostöistä tulee aina sopia vuokranantajan kanssa. Vastuunjakotaulukosta voit katsoa, mitä töitä voit tehdä huoneistossa itse ja mihin sinun tulee kysyä lupa vuokranantajaltasi. Vastuunjakotaulukkoon pääset tästä linkistä. Älä tee astianpesukone- tai pesukoneliitäntöjä ilman lupaa. Espoon Diakoniasäätiö remontoi huoneiston tarvittaessa, kun asukas vaihtuu. Asumisen aikana tehdään vain pieniä korjauksia, jos niille ilmenee tarvetta.

Tietojen tallennuksen rekisteriseloste.

Onko asunnossasi kotieläimiä?

Saako asuntoon tulla yleisavaimella?

7 + 7 =