Uravalmennuksesta suuntaa urapolulle

Tarvitsetko apuja miettiessäsi sinulle sopivaa opiskelu- tai työpaikkaa? Uravalmennuksesta saat motivaatiota, tietoa, neuvontaa, ohjausta ja tukea ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkiyttämiseen. Tarkoituksena on löytää valmennuksen päätteeksi sinulle joko työ-, työkokeilu- tai opiskelupaikka — tai saada vahvat valmiudet niiden aktiiviseen hakemiseen.

 

Räätälöimme uravalmennuksen sisällöt osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Käymme keskeiset asiat läpi käytännönläheisissä harjoituksissa ja ryhmätehtävissä. Lisäksi valmennuksen aikana ohjaajan ja kunkin osallistujan kesken käydään kahdenkeskisiä keskusteluja.

Valmennukseen voi kuulua mm. CV:n ja muiden työnhakuasiakirjojen kuntoon laitto, työhaastattelutilanteiden harjoittelu sekä opiskelu- ja työpaikkojen haku valmentajamme avustuksella. Voimme myös tehdä tutustumiskäyntejä eri oppilaitoksiin tai työpaikkoihin. Osallistumme myös erilaisiin rekrytilaisuuksiin.

 

Sain tosi hyvin apua. Mukavia työntekijöitä. Tavoitteeni oli päästä eteenpäin ja nyt on hyvä olo, sillä tämä motivoi minua eteenpäin. Suosittelen vahvasti varsinkin nuorille työnetsijöille. Jos tuntuu siltä, että olet hukassa, etkä saa asioita hoidettua ja tarvitset apua.

Miikka 24 v.

 

Uravalmennuksessa yhdistyvät ryhmän vertaistuki ja ohjaajan henkilökohtainen tuki. Valmennuksen lopuksi laadit henkilökohtaisen jatkosuunnitelman. Suunnitelma antaa selkeän suunnan omalla urapolulla etenemiseen: tunnet omat vahvuutesi ja mielenkiinnon kohteesi ja tiedät miten hyödyttää niitä työnhaussa ja työelämässä.