NUOTTI-valmennus 16-29-vuotiaille nuorille Helsingissä

Kaipaatko tukea toimintakykyyn, valmiuksia työelämään ja opintoihin tai rytmiä arkeesi? Hae NUOTTI-valmennukseen!

Kenelle valmennus on tarkoitettu?
Sinulle, 16-29-vuotias nuori, jolla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa tai opintosi ovat vaarassa keskeytyä muista tukitoimista huolimatta. Sinulla ei tarvitse olla lääkärintodistusta tai todettuja sairauksia.

Mitä Nuotti-valmennus on?
Henkilökohtaista valmennusta, jossa löydät keinoja toimintakykysi kohentamiseen, työelämävalmiuksiesi lisäämiseen sekä omassa arjessasi pärjäämiseen. Valmentajan tuella saat käyttöön vahvuutesi ja voimavarasi.

Kuinka kauan Nuotti-valmennus kestää?
Tapaat valmentajaasi noin 5 kuukauden ajan, enintään 20 kertaa. Tapaamisista enintään 10 voi olla etätapaamisia videoyhteydellä. Loput tapahtuvat sinulle tutussa arkiympäristössä, esimerkiksi kirjastossa tai kotona. Yksi tapaaminen kestää 60 minuuttia.

Mitä Nuotti-valmennuksessa tehdään?
Nuotti-valmennuksessa olet itse oman hyvinvointisi asiantuntija. Määrittelet valmennuksen tavoitteet itse yhdessä valmentajasi kanssa. Valmentaja tukee sinua ratkaisujen löytämisessä ja toteuttamisessa.

Miten pääsen mukaan Nuotti-valmennukseen?
Sinun on oltava Kelan ammatillisen kuntoutuksen asiakas. Kysy lisää ammatillisesta kuntoutuksesta Kelan kuntoutusasioiden palvelunumerosta 020 692 205.

NUOTTI-valmennuksen esite (pdf)

Lataa esite itsellesi tästä linkistä tai klikkaamalla kuvaa.

Edistian NUOTTI-valmentajat

Heidi Heinonen

valmentaja

044 491 4050
heidi.heinonen@edistia.fi

Paula Simi

valmentaja

0400 240 901
paula.simi@edistia.fi