Edistian Toimintakeskus Oodin kesäohjelma on julkaistu ja se on täynnä mielenkiintoista ohjelmaa. Oodi on auki läpi kesän ja kesäohjelma kattaa kesä-, heinä- ja elokuun.

Ohjelmasta löytyvät tutut ryhmät kuten Tuunataan kädentaitoryhmä, Leppoisaa liikuntaa, Tunnekuvia kuvallisen ilmaisun ryhmä sekä Iloa kulttuurista ja luonnosta retkiryhmä. Uutta tarjontaa on kesäistä ruuanlaittoa Kesäkeittiössä, hyvinvointiteemainen keskusteluryhmä Ruusuilla tanssi, tietoisuustaitokurssi Luontomieli sekä Miesten kesken keskusteluryhmä. Ilmoittautuminen tapahtuu helposti nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Kesäkeskiviikkoisin klo 10 pääsee tutustumaan toimintakeskuksen toimintaan paremmin. Löydät meidät osoitteesta Kilonkallio 7C, Espoo. Ajankohtaisia asioita voi seurata Edistia Toimintakeskus Oodi Facebook-sivuilla. Tiedossa on kesäretkiä, piknikkejä ja muuta hauskaa. Lisätietoa Edistian Toimintakeskus Oodista, kesän kurssikalenterin ja ilmoittautumislinkin löydät https://edistia.fi/oodin-kurssi-ja-ryhmatoiminta/

Toimintakeskus Oodista on tullut monelle espoolaiselle keidas arjen keskelle, jonne on mukava tulla viettämään aikaa, oppimaan uutta ja  tutustumaan uusiin ihmisiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Lisätietoja: kurssivastaava Riikka Laamanen, puh: 040 062 6533, riikka.laamanen@edistia.fi