Edistian ensimmäinen oma vertaisohjaajakoulutus järjestettiin loppuvuonna 2023 ja alkuvuonna 2024. Koulutus sai osallistujilta hyvää palautetta, minkä rohkaisemana keväällä järjestetäänkin vielä toinen vertaisohjaajakoulutus. Ensimmäinen koulutus oli suunnattu vain Edistian omille asiakkaille, mutta nyt se on avoin kaikille kiinnostuneille.

Vertaistoiminnassa samassa elämäntilanteessa olevat tai samankaltaisia asioita kokeneet ihmiset kohtaavat toisiaan. Myös vertaisohjaajan osaaminen ja tieto perustuvat omaan kokemukseen jostakin elämäntilanteesta, ja ohjaaja saa vastavuoroisesti itsekin vertaistukea, mukavaa tekemistä sekä arvokasta kokemusta ryhmän vetämisestä. Edistian vertaisohjaajakoulutuksessa saat esimerkiksi tietoa vertaistoiminnasta sekä rohkaisua ja opastusta ryhmän ohjaamiseen. Koulutukseen sisältyy myös ohjaamisen harjoittelua.

Seuraava Edistian vertaisohjaajakoulutus järjestetään perjantaisin 19.4-17.5. sekä 31.5.-7.6.2024 klo 12.00-14.30 Espoossa, osoitteessa Kilonkallio 7C. Koulutus on maksuton.

Haluaisitko sinä vertaisohjaajaksi? Tai tunnetko jonkun, jota koulutus voisi kiinnostaa? Ilmoittaudu mukaan nyt tai vinkkaa koulutuksesta kaverille! Ilmoittautumiset ottaa vastaan Paula Simi, puh. 0400 240 901 tai paula.simi@edistia.fi. Ilmoittautuneille tehdään pieni haastatttelu ennen koulutuksen alkua. Haastattelun ajankohta sovitaan erikseen.