• Oletko osaamisestasi ylpeä sote-alan ammattilainen, jolla on alan amk-tutkinto sisältäen mielenterveys- ja päihdeosaamisalan?
 • Onko sinulla alan työkokemusta vähintään viisi vuotta sekä esihenkilökokemusta vähintään vuosi?
 • Oletko työskennellyt mielenterveysasiakkaiden parissa?
 • Oletko kiinnostunut muutosten johtamisesta ja asiakastyön kehittämisestä?
 • Haluatko esihenkilönä vastata oman tiimisi/yksikkösi toiminnan laadusta ja tavoitteista sekä tiimisi työhyvinvoinnista?

Jos edellä olevat kohdat osuivat kohdalleen, niin hienoa! Nykyinen tiimivastaava/yksikönpäällikkömme on jäämässä opinto- ja vanhempainvapaalle 1.10.2022, joten haemme nyt Espoossa sijaitsevaan mielenterveyskuntoutujien palveluasumisen yksikköömme TIIMIVASTAAVAA sekä YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tiimivastaavan tehtävässä toimit tiimisi ohjaajien esihenkilönä, ja työaikasi jakautuu puoliksi asiakastyön ja esihenkilötyön välillä. Lisäksi vastaat tiimin asiakastyön sujuvuudesta ja kehittämisestä. Pääset kehittämään asiakastyötä, vastaamaan tiimin toiminnasta ja laadusta sekä huolehtimaan tiimin työhyvinvoinnista.

Yksikön päällikön tehtävässä toimit tiimivastaavien esihenkilönä, ja johdat palveluasumisen operatiivista toimintaa. Yksikön päällikön työaika on 50 % ja siihen on mahdollista yhdistää muuta kehittämistehtävää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tiimivastaavan ja yksikön päällikön tehtävät on myös mahdollista yhdistää.

Toivomme, että henkilönä

 • olet vastuuta ottava
 • sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
 • omaat taitoa sekä kokonaisuuden että yksityiskohtien tarkasteluun
 • olet paineensietokykyinen

Tarvitset työssäsi hygieniapassia. Eduksi katsomme lääkehoitoluvan (mahdollisuus suorittaa myös rekrytoinnin jälkeen) ja ajokortin.

Muutama tärppi työstä;

 • Työ on pääsääntöisesti päivätyötä
 • Palkka on kilpailukykyinen: yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. Peruspalkka tiimivastaavan työssä on G 29. Yksikön päällikön ja yhdistelmäroolin palkka on neuvoteltavissa ja voit esittää palkkatoivomuksesi.
 • Käytössä hyvinvointietu ePassi!
 • Hoitajamitoituksemme on kunnossa.
 • Meille on helppo tulla myös julkisilla.
 • Bonuksena saat mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

Saa soittaa!

Palvelupäällikkö Tiina Rajalan tavoitat soittamalla p. 044 792 1910 (soittoajat to 4.8. klo 13-15 ja to 11.8. 13-15) tai tiina.rajala@edistia.fi.
Pääset samalla käymään lyhyen keskustelun ja voitte puolin ja toisin miettiä olisiko tämä sinulle sopiva paikka.

Lähetä hakemus!

Kuulostaako jompikumpi pesti sinun jutultasi – tai kenties molemmat? Luodaan tehtävistä yhdessä sinun näköisesi kokonaisuus! Mahdollisuuksia on monia, joten kerro hakemuksessasi osaamisestasi, vahvuuksistasi ja toiveistasi. Jos haet yksikön päällikön tehtävää tai molempien tehtävien yhdistelmää, kerro hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 14.8.2022 mennessä rekrytointi.palveluasuminen@edistia.fi.
Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä.Meillä Edistiassa viihdyt, jos näet itsesi kanssakulkijana asiakkaillemme, tuet tiimiäsi ja otat tukea vastaan, haluat tehdä yhteistyötä toisten tiimivastaavien kanssa ja tapasi toimia on avointa ja reilua.

Ja lopuksi hieman faktaa meistä:

 • Edistian Kilonkallion palveluyksikössämme Espoossa asuu noin 90 mielenterveyskuntoutujaa, joita tukee ympäri vuorokauden reilut 40 ammattilaista. Asukkaamme asuvat ryhmäkodeissa, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone ja sosiaalitilat. Lisäksi ryhmäkodeissa on yhteisiä tiloja ja talosta löytyy mm. ruokala, saunatilat sekä kuntosali. Oman turvallisen kodin lisäksi tarjoamme asukkaillemme sosiaalista kuntoutusta ja erilaisia virikeryhmiä sekä retkiä. Toimintamme perustuu toipumisorientaation (recovery) viitekehykselle. Tutustu toimintaamme https://edistia.fi/palveluasuminen/
 • Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.