Edistian Toimintakeskus Oodin toimintaohjelmassa on taas herkullinen kattaus erilaisia kursseja ja ryhmiä. Tutustu ohjelmaamme nettisivuillamme ja ilmoittaudu mukaan! Huomioimme vallitsevan korona-tilanteen: ulkoilemme, huolehdimme turvaväleistä ja hygieniasta sekä järjestämme osan toiminnastamme etäkursseina.

Mm. seuraavilla kursseilla on vielä hyvin tilaa:

KESKITY HETKEKSI – tietoisuustaito- ja rentoutusharjoituksia, etänä Teamsilla, 4.8.-29.9., klo 13 – 14, 9 krt
Kurssilla harjoitellaan hyväksyvän tietoisen läsnäolon taitoja sekä erilaisia rentoutusharjoituksia. Niistä on tutkitusti apua esimerkiksi stressinhallinnassa, ahdistuneisuudessa, toistuvassa masennuksessa ja kipujen hoidossa. Harjoitukset kehittävät monipuolisesti mielen ja kehon hyvinvointitaitoja sekä läsnäolon ja keskittymisen taitoja. Jokaisen tapaamisen alussa on lyhyt alustus aiheesta ja loppuaika tehdään erilaisia harjoituksia. Kurssi järjestetään Teams-videopuhelusovelluksella. Ennen tapaamisen alkua saat ryhmänvetäjältä linkin sähköpostiisi, joka aukaisee kuva- ja ääniyhteyden. Sinun ei tarvitse itse ladata ohjelmaa itsellesi.

SISÄISEN LAPSEN HOIVAKURSSI etäkurssi Teamsilla keskiviikkoisin klo 11 – 12 12.8. – 2.9., 4 krt
Tiesitkö, että meissä kaikissa asuu sisäinen lapsi? Sisäinen lapsi on se lapsi, joka olimme pienenä. Aina tämän lapsen tarpeet eivät ole täyttyneet ja on ollut vaille jäämistä. Tällä kurssilla keskitytään tämän sisäisen lapsen hoivaamiseen. Kurssilla opettelemme puhumaan ystävällisesti sisäiselle lapselle, kohtaamaan häntä arvostuksella ja hoivaamaan lämmöllä. Harjoittelemme myös sisäisiä keskusteluja, joiden avulla yksinäisyyden tunne vähenee. Mukana myös käytännön harjoituksia. Tule mukaan tutkimusmatkalle omaan itseesi!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!