• Oletko osaamisestasi ylpeä sote-alan ammattilainen, jolla on alan tutkinto tai opinnot meneillään?
 • Kiinnostaako merkityksellinen työ mielenterveysasiakkaiden parissa?
 • Toimitko hyvin sekä tiimissä että itsenäisesti työskennellen?
 • Innostaako asiakkaiden ohjaaminen ja laadukkaan arjen tukeminen?

Jos edelliset kuulostavat sinun jutultasi, niin hienoa! Haemme juuri nyt vuosiloman sijaisuuksiin OHJAAJIA Espoossa sijaitsevaan palveluasumisen yksikköömme.

Työssäsi tuet asiakkaitamme mielekkään elämän luomisessa ja autat heitä harjoittelemaan yhdessä siihen liittyviä taitoja. Viitekehyksenä työssämme on toipumisorientaatio.

Toivomme, että sinulla on sote-alan tutkinto mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalalta (esim. sosionomi, lähihoitaja, sairaanhoitaja) tai että olet työskennellyt mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa. Voit olla myös alan opiskelija.

Tarvitset työssäsi hygieniapassin. Lääkehoitolupa ja ajokortti ovat eduksi.

Muutama tärppi työstä:

 • Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä
 • Palkka on kilpailukykyinen: yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan, peruspalkka G 22
 • Hyvinvointietuna Epassi Flex, jota voit käyttää mm. liikunta- ja kulttuuripalveluihin
 • Hoitajamitoituksemme on kunnossa
 • Meille on helppo tulla myös julkisilla
 • Bonuksena saat mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

Hae vaikka heti!
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.6.2023 osoitteeseen rekrytointi.palveluasuminen@edistia.fi.
Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä.

Saa soittaa!
Tiimivastaava Tiina Nurmiahon tavoitat soittamalla p. 044 776 8982
Laatu- ja kehittämispäällikkö, tiimivastaava Samuel Nyyssölän tavoitat p. 044 729 3654

Pääset juttelemaan lyhyesti Edistiasta, meillä työskentelystä ja siitä, voisimmeko olla sinulle sopiva työpaikka.

Ja lopuksi hieman faktaa meistä:

 • Edistian Kilonkallion palveluyksikössämme Espoossa asuu noin 90 mielenterveyskuntoutujaa, joita tukee ympäri vuorokauden reilut 40 ammattilaista. Asukkaamme asuvat ryhmäkodeissa, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone ja sosiaalitilat. Lisäksi ryhmäkodeissa on yhteisiä tiloja ja talosta löytyy mm. ruokala, saunatilat sekä kuntosali. Oman turvallisen kodin lisäksi tarjoamme asukkaillemme sosiaalista kuntoutusta ja erilaisia virikeryhmiä sekä retkiä. Toimintamme perustuu toipumisorientaation (recovery) viitekehykselle. Tutustu toimintaamme https://edistia.fi/palveluasuminen/
 • Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.