• Oletko osaamisestasi ylpeä sote-alan ammattilainen, jolla on alan tutkinto ja kokemusta vähintään viisi vuotta ja useampi vuosi esimiehenä toimimisesta?
  • Oletko kiinnostunut työskentelystä mielenterveysasiakkaiden parissa, työ sisältää sekä asiakastyötä että esimiestehtäviä?
  • Oletko kiinnostunut muutosten johtamisesta ja asiakastyön kehittämisestä?
  • Haluatko esimiehenä vastata oman tiimisi toiminnan laadusta ja tavoitteista sekä tiimisi työhyvinvoinnista?
  • Olisiko hyvä selvittää millaista olisi työskennellä meillä Edistiassa?

Jos edellä olevat kohdat osuivat kohdalleen, niin hienoa, sillä juuri nyt haemme TIIMIVASTAAVAA palveluasumisen yksikköön Espoossa!

Soita!
Tulevan esimiehesi, yksikön päällikkö Tiina Rajalan tavoitat soittamalla pe 13.8. tai pe 20.8. aamupäivällä p. 0447921910 .
Pääset samalla käymään lyhyen keskustelun ja voitte puolin ja toisin miettiä olisiko tämä sinulle sopiva paikka.

Lähetä hakemus!
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 29.8.2021 mennessä rekrytointi.eedi@edistia.fi.

Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä.

Meillä Edistiassa viihdyt, jos näet itsesi kanssakulkijana asiakkaillemme, tuet tiimiäsi ja otat tukea vastaan, haluat tehdä yhteistyötä toisten tiimivastaavien kanssa ja tapasi toimia on avointa ja reilua.

Edistian Kilonkallion palveluyksikössämme Espoossa asuu noin 90 mielenterveyskuntoutujaa, joita tukee ympäri vuorokauden reilut 40 ammattilaista. Asukkaamme asuvat ryhmäkodeissa, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone ja sosiaalitilat. Lisäksi ryhmäkodeissa on yhteisiä tiloja ja talosta löytyy mm. ruokala, saunatilat sekä kuntosali. Oman turvallisen kodin lisäksi tarjoamme asukkaillemme sosiaalista kuntoutusta ja erilaisia virikeryhmiä sekä retkiä. Toimintamme perustuu toipumisorientaation (recovery) viitekehykselle. Tutustu toimintaamme https://edistia.fi/palveluasuminen/