• Oletko osaamisestasi ylpeä sote-alan ammattilainen, jolla on alan tutkinto?
 • Oletko kiinnostunut työskentelystä mielenterveysasiakkaiden parissa?
 • Olet innostunut toimimaan tiimissä, mutta myös itsenäinen työ onnistuu?
 • Olet innostunut asiakkaiden ohjaamisesta, oma-ohjaajatyön toteuttamisesta ja laadukkaan arjen tukemisesta asiakkaille?

Jos edellä olevat kohdat osuivat kohdalleen, niin hienoa, sillä juuri nyt haemme OHJAAJAA palveluasumisen yksikköön Espoossa! Työsuhde on vakituinen.

Työssäsi pääset tukemaan asiakkaita mielekkään elämän luomisessa ja harjoitella yhdessä siihen liittyviä taitoja. Pääset kulkemaan asiakkaan kanssa hänen toipumismatkallaan ja tukemaan häntä tavoitteiden saavuttamisessa. Teemme työtä toipumisorientaation viitekehyksessä.

Toivomme sinulta sote-alan tutkintoa (mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala) tai olet työskennellyt mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus työn ohessa suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala siten, että työsuhde on alkuun määräaikainen ja vakinaistetaan tutkinnon suorittamisen jälkeen. Työssäsi tarvitset hygieniapassia ja edellytämme työntekijöiltä tartuntautilain § 48 a mukaista koronarokotesuojaa.

Eduksi katsomme lääkehoidonluvan (mahdollisuus suorittaa myös rekrytoinnin jälkeen) ja ajokortin.

Muutama tärppi työstä;

 • Työ on kolmivuorotyötä.
 • Palkka on kilpailukykyinen: yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. Peruspalkka G 22.
 • Hyvinvointietuna Epassi!
 • Autonominen työvuorosuunnittelu; neuvottele työvuorosi tiimisi kanssa!
 • Hoitajamitoituksemme on kunnossa.
 • Meille on helppo tulla myös julkisilla.
 • Bonuksena saat mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

 Lähetä hakemus!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 24.4.2022 mennessä rekrytointi.palveluasuminen@edistia.fi.
Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä.

Saa soittaa!

Tiimivastaava Tiina Nurmiahon tavoitat soittamalla p. 044 776 8982
Vt. Yksikön päällikkö Siiri Karjalaisen tavoitat soittamalla p. 044 7293654

Pääset käymään lyhyen keskustelun ja voitte puolin ja toisin miettiä olisiko tämä sinulle sopiva paikka.

Ja lopuksi hieman faktaa meistä:

 • Edistian Kilonkallion palveluyksikössämme Espoossa asuu noin 90 mielenterveyskuntoutujaa, joita tukee ympäri vuorokauden reilut 40 ammattilaista. Asukkaamme asuvat ryhmäkodeissa, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone ja sosiaalitilat. Lisäksi ryhmäkodeissa on yhteisiä tiloja ja talosta löytyy mm. ruokala, saunatilat sekä kuntosali. Oman turvallisen kodin lisäksi tarjoamme asukkaillemme sosiaalista kuntoutusta ja erilaisia virikeryhmiä sekä retkiä. Toimintamme perustuu toipumisorientaation (recovery) viitekehykselle. Tutustu toimintaamme https://edistia.fi/palveluasuminen/
 • Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.