HAETAAN YHTEISÖLLISEEN ASUMISEEN JA YMPÄRIVUOROKAUTISEEN PALVELUASUMISEEN KAHTA OHJAAJAA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

 • Oletko osaamisestasi ylpeä sote-alan ammattilainen, jolla on alan tutkinto?
 • Oletko kiinnostunut työskentelystä mielenterveysasiakkaiden parissa?
 • Olet innostunut toimimaan tiimissä, mutta myös itsenäinen työ onnistuu?
 • Olet innostunut asiakkaiden ohjaamisesta, omaohjaajatyön toteuttamisesta ja laadukkaan arjen tukemisesta asiakkaille?

Jos edellä olevat kohdat osuivat kohdalleen, niin hienoa, sillä juuri nyt haemme OHJAAJAA yhteisöllisen ja ympärivuorokautisen asumisen yksikköön Espoossa, osoitteessa Kilonkallio 7.

Sinulla on sote-alan tutkinto (mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala) tai olet työskennellyt mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa.

Eduksi katsomme lääkehoitoluvan (mahdollisuus suorittaa myös rekrytoinnin jälkeen) ja ajokortin. Työssäsi tarvitset hygieniapassia.

Edellytämme työntekijöiltä lisäksi tartuntatautilain §48:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Muutama tärppi työstä;

 • Työ on kolmivuorotyötä.
 • Palkka on kilpailukykyinen: yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. Peruspalkka G 22.
 • Hyvinvointietuna Epassi!
 • Autonominen työvuorosuunnittelu; neuvottele työvuorosi tiimisi kanssa!
 • Hoitajamitoituksemme on kunnossa.
 • Meille on helppo tulla myös julkisilla.
 • Bonuksena saat mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

Lähetä hakemus!
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.7.2024 mennessä rekrytointi.palveluasuminen@edistia.fi
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo rekrytoinnin aikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.
Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

Saa soittaa!
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Samuel Nyyssölä, puh. 044 729 3654. Parhaiten tavoitat Samuelin maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10 jälkeen ja perjantaisin aamupäivällä. Pääset käymään lyhyen keskustelun ja voitte puolin ja toisin miettiä, olisiko tämä sinulle sopiva paikka.

Ja lopuksi hieman faktaa meistä:

 • Edistian Kilonkallion palveluyksikössämme Espoossa asuu noin 90 mielenterveyskuntoutujaa, joita tukee ympäri vuorokauden reilut 40 ammattilaista. Asukkaamme asuvat ryhmäkodeissa, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone ja sosiaalitilat. Lisäksi ryhmäkodeissa on yhteisiä tiloja ja talosta löytyy mm. ruokala, saunatilat sekä kuntosali. Oman turvallisen kodin lisäksi tarjoamme asukkaillemme sosiaalista kuntoutusta ja erilaisia virikeryhmiä sekä retkiä. Toimintamme perustuu toipumisorientaation (recovery) viitekehykselle. Tutustu toimintaamme https://edistia.fi/palveluasuminen/
 • Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.