Kotiin vietävät palvelumme kasvavat kohisten ja tarvitsemme lisää ohjaajia tuettuun asumiseen sekä Espoon että Vantaan tiimeihimme.

Tarjoamme vakituisen työn ja kilpailukykykyisen palkan. Hoitajamitoituksemme on kunnossa ja meille on helppo tulla myös julkisilla. Käytössäsi on talon auto ja pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi. Bonuksena saat vielä mukavat työkaverit ja teet työtä, jolla on merkitystä!

Edistian kotiin vietävä palvelu on asiakaslähtöistä sosiaalista kuntoutusta, jonka avulla tuetaan omatoimista asumista. Asiakkaamme ovat eri ikäisiä aikuisia, jotka tarvitsevat tukea asumiseen sekä itsenäisen elämän hallintaan. Heillä saattaa olla haasteita sosiaalisissa suhteissa ja usein ongelmien taustalla ovat psyykkiset sairaudet, päihteiden ongelmakäyttö, muut riippuvuudet sekä neuropsykiatriset ongelmat. Asiakkaamme saattavat tarvita apua myös talouden hallinnassa ja sosiaalitukien hakemisessa.

Työssäsi teet kotikäyntejä asiakkaidemme luokse ja tuet heitä elämän haasteissa. Työssä onnistuminen vaatii aitoutta, kohtaamiskykyä sekä uskoa ihmiseen.

Toivomme sinulta kuntouttavaa työotetta, ajokorttia, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi haluat työskennellä ihmisten arkisten asioiden parissa.

Koulutusvaatimus: Sosiaali- ja/tai terveydenhuollon tutkinto. Työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä yli 5 vuotta. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta kotiin viedyistä palveluista.

Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. Tutustu toimintaamme www.edistia.fi ja www.edistia.fi/tukea-viikoittain/.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla 31.3.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@edistia.fi

Lisätietoa antavat:
Vastuuohjaaja Kaisa Salonen / Espoo p. 044 7671 593
Vastuuohjaaja Tiia Valtonen / Vantaa p. 044 3478 504
Palvelupäällikkö Jaana Ronkainen p. 050 5501 018

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@edistia.fi