Tukea viikoittain – tuettu asuminen

Tukipalvelumme alkuun kartoitamme tuen tarpeen asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa. Meiltä Edistiasta on mukana omaohjaaja. Tavoitteena on säilyttää asiakkaalla mahdollisimman suuri itsenäisyys ja ohjata häntä toimimaan arjessa omatoimisesti. Asiakkaat asuvat joko omissa kodeissaan tai myös Edistian kotiolojen kautta saadussa asunnossa.

Tukea tarpeen mukaan

Tuettu asuminen on asiakastarpeen mukaisesti tuki kotiin voi olla tiivistä, useamman kerran viikossa olevia suunnitelmallisia tapaamisia. Toimintakyvyn edistyessä tai jo lähtötilanteessa arvioituna, tuki voi olla myös hyvin kevyttä, kerran tai kaksi kuukaudessa olevia tapaamisia tai puheluita. Tavoitteena asumisen pysyvyys ja tyytyväiset asiakkaat. Teemme paljon myös verkostotyötä sekä tuemme asiakkaita sosiaalietuuksien hakemisessa ja asunnon saamisessa.

Edistian kotiolot – tukea kotiin ovat osa Essi-Allianssi palvelua

Essi-Allianssi on Espoon kaupungin suunnittelema yhteystyömalli, jonka tarkoituksena on yhteistyössä allianssin osapuolten kanssa kehittää uudenlaista ja kokonaisvaltaista palvelukonseptia runsaasti palveluja käyttävälle asiakasryhmälle. 

Jaana Ronkainen

palvelupäällikkö

050 550 1018
jaana.ronkainen@edistia.fi