Haemme palveluasumisen tiimivastaavaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme kilpailukykykyisen palkan, hoitajamitoituksemme on kunnossa ja meille on helppo tulla myös julkisilla! Sijaitsemme Espoon Kilossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Toimit oman tiimisi ohjaajien lähiesimiehenä. Toivomme sinulta kiinnostusta ja tahtoa sekä tiimisi että asukastyön toiminnan kehittämiseen ja organisointiin. Lisäksi sinulla on asukaslähtöinen työote, kokemusta verkostotyöstä ja hyvät tiimityötaidot. Ajokortti on työssä tarpeellinen, ja pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi. Bonuksena saat vielä mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

Koulutusvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK- tutkinto tai vastaava opistotason sote-tutkinto. Vähintään viiden vuoden työkokemus sote-alalla. Kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä asumispalvelusta katsotaan eduksi. Palkkaus sosiaalialan TES G28.

Arvostamme aitoa tahtoa olla mukana tukemassa asukasta hyvään elämään. Toimintaamme voi tutustua sivuilla www.edistia.fi  – Edistia Kotiolot

Odotamme hakemustasi ja CV:tä sähköpostilla 24.9.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@edistia.fi.  Kirjoita viestisi aihekenttään hakemasi tehtävän tehtävänimike.

Lisätietoja:

  • Yksikön päällikkö Tiina Rajala, tiina.rajala@edistia.fi tai 044 792 1910.
  • Tiimivastaava, varapäällikkö Siiri Karjalainen siiri.karjalainen@edistia.fi tai 044 729 3654.