Haemme työllisyyspalveluihin kesätyöntekijää, ajalle 2.5.-28.8.2022 (mahdollisuus jatkoon)

Työtehtävänäsi on työtoiminnan asiakkaidemme valmentaminen ja toimintatehtävien ohjaaminen erityisesti digipajallamme ja tuotanto- ja huoltopajallamme.

Pidämme tärkeänä, että olet joustava ja kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöhön. Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja valmentavasti. Toimintamme perustuu valmentavaan työotteeseen.

  • Koulutustoiveena on tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, muu soveltuva tutkinto käy myös, työkokemuksesta/osaamisesta riippuen.
  • Työkokemusta ryhmien ohjaamisesta.
  • Palkkauksen suhteen noudatamme Yksityisen sosiaalialan TES:ia.
  • Edistia-konsernissa edellytetään kaikilta työntekijöiltä tartuntalain 48a §:n mukaista rokotussuojaa. 

Lähetä hakemus!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 20.4.2022 klo 16:00 mennessä rekrytointi.tyollisyys@edistia.fi. Laita viitteeksi kesätyöntekijä työllisyyspalveluihin.
Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä.

Saa soittaa!

Palvelupäällikkö Pia Furun tavoitat soittamalla p. 044 5224571 tai pia.furu@edistia.fi

Pääset käymään lyhyen keskustelun ja voitte puolin ja toisin miettiä olisiko tämä sinulle sopiva kesätyöpaikka.

Ja lopuksi hieman faktaa meistä:

  • Edistian työllisyyspalveluissa asiakkaamme valmentautuvat kohti työelämää. Valmennuksen tavoitteena on parantaa elämänhallintaa, hankkia taitoja ja päivittää osaamista työhön tai koulutukseen siirryttäessä. Välineenä käytämme yksilö- ja ryhmävalmennusta sekä konkreettisessa työympäristössä toimimista. Valmentautuminen tapahtuu Espoon Kilossa sijaitsevilla työpajoillamme kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen menetelmin. Vakituista henkilökuntaa on yhdeksän ja palveluidemme piirissä on kuukausittain noin 120 asiakasta. Tutustu toimintaamme: edistia.fi/valmennusta-tyoelamaan
  • Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.