o Oletko osaamisestasi ylpeä sote-alan ammattilainen, jolla on alan tutkinto?
o Oletko kiinnostunut työskentelystä mielenterveysasiakkaiden parissa?
o Olet innostunut toimimaan tiimissä, mutta myös itsenäinen työ onnistuu?
o Olet innostunut asiakkaiden ohjaamisesta, päivätoiminnan toteuttamisesta ja laadukkaan arjen tukemisesta asiakkaille ja/tai vertaistoiminnan ohjaamisesta?

Jos edellä olevat kohdat osuivat kohdalleen, niin hienoa, sillä juuri nyt haemme OHJAAJAA palveluasumisen yksikköön Espoossa!

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ohjaajana ryhmäkodeissamme, jotka sijaitsevat kaikki samassa talossa. Tehtävä jakautuu ohjaajan ja päivätoiminnan ohjaajan tehtäviin siten, että aamupäivät ovat ohjaajan työtä ja iltapäivät talon yhteisen päivätoiminnan suunnittelua ja toteuttamista. Tehtävä on uusi ja sitä voidaan yhdessä keskustellen mukauttaa valittavan henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaisesti.

Päivätoiminta voi sisältää esimerkiksi ryhmiä, retkiä ja tapahtumia ja tukenasi ovat niin valmennus- ja kurssipalveluidemme valmentajat kuin ryhmäkotien muut ohjaajat. Olemme myös käynnistämässä Edistian omaa vertaistoiminnan mallia yhdessä valmennus- ja kurssipalveluidemme kanssa. Ohjaajan työnkuva vertaistoiminnan osalta tarkentuu kevään aikana, mutta se voisi sisältää esimerkiksi vertaistoiminnassa mukana olevien asukkaiden ohjausta.

Teemme työtä toipumisorientaation viitekehyksessä ja tuemme asukkaitamme heidän henkilökohtaisella toipumismatkallaan.

Edellytämme sinulta sote-alan tutkintoa (mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala) ja kokemusta ryhmien vetämisestä, sekä työskentelystä mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa.

Työssäsi tarvitset hygieniapassia. Työnkuvan vuoksi toivomme että sinulta löytyy ajokortti (B).

Eduksi katsomme lääkehoitoluvan (mahdollisuus suorittaa myös rekrytoinnin jälkeen) ja ajokortin. Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen ja kiinnostus vertaistoiminnan kehittämiseen.

Muutama tärppi työstä;
• Työ on pääsääntöisesti arkityötä aamupainotteisesti.
• Palkka on kilpailukykyinen: yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. Peruspalkka G 22 + tehtäväkohtainen lisä, joka määrittyy valittavan henkilön lopullisen tehtävänkuvan mukaan
• Hyvinvointietuna ePassi!
• Hoitajamitoituksemme on kunnossa.
• Meille on helppo tulla myös julkisilla.
• Bonuksena saat mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

Lähetä hakemus!
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 12.2. mennessä rekrytointi.palveluasuminen@edistia.fi. Työ alkaa 20.3. tai sopimuksen mukaan.
Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä.

Saa soittaa!
Palvelupäällikkö Tiina Rajalan tavoitat soittamalla p. 044 792 1910
Pääset käymään lyhyen keskustelun ja voitte puolin ja toisin miettiä olisiko tämä sinulle sopiva paikka.

Ja lopuksi hieman faktaa meistä:
• Edistian Kilonkallion palveluyksikössämme Espoossa asuu 87 mielenterveyskuntoutujaa, joita tukee ympäri vuorokauden reilut 40 ammattilaista. Asukkaamme asuvat ryhmäkodeissa, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone ja sosiaalitilat. Lisäksi ryhmäkodeissa on yhteisiä tiloja ja talosta löytyy mm. ruokala, saunatilat sekä kuntosali. Oman turvallisen kodin lisäksi tarjoamme asukkaillemme sosiaalista kuntoutusta ja erilaisia virikeryhmiä sekä retkiä. Toimintamme perustuu toipumisorientaation (recovery) viitekehykselle. Tutustu toimintaamme https://edistia.fi/palveluasuminen/
• Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo yli viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi. Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.