Korona sulki maaliskuussa muun Suomen tavoin myös Edistian työtoiminnan. Toukokuussa sekä me että asiakkaamme olimme uuden edessä, kun käynnistimme uudelleen kuntouttavaa työtoimintaa etävalmennuksena.

Nyt kun paluu ”uuteen normaaliin” on toivottavasti edessä, on mukava jakaa muutamia palautteita kevään ja kesän etävalmennuksiin osallistujilta:

” Eniten olen pitänyt itsetuntemusta lisäävistä tehtävistä, ne ovat herättäneet uteliaisuutta, hyväksyntää itseä kohtaan, hyvää positiivista mieltä.”

”Pidän tätä (etävalmennusta) työnä, ja suhtaudun siihen yhtä vakavasti kuin mihin tahansa muuhunkin työhön. Etävalmennuksessa on se hyvä puoli, että saa hieman struktuuria ja monipuolisuutta elämään, eikä arki tunnu harmaalta massalta.”

” Koen hyötyneeni etävalmennukseen osallistumisesta monin tavoin mm. olen saanut mielekästä tekemistä päiviini, olen voinut hallita ahdistustani paremmin luovuutta vaativia tehtäviä tekemällä ja olen saanut huolehdittua kodinhuollosta paremmin.”

” Uunin siivous oli hyödyllinen tehtävä, kun ei ollut tullut tuota kokeiltua, samoin suihkun siivous. Sujuivat huonosti, mutta seuraavalla kerralla on jo paljon enemmän ideaa, miten lähteä liikkeelle.”

Vaikka tilanteen normalisoituessa aloitimme uudestaan ”perinteisen”, kasvokkain tapahtuvan lähivalmennuksen, etävalmennukset jäävät valikoimiimme myös jatkossa.

Kiinnostuitko? Tule tutustumaan meihin ja toimintaamme.

Järjestämme joka tiistai kaikille avoimen tutustumiskierroksen klo 9. Voit tulla tutustumaan meihin ja toimintaamme myös muihin aikoihin, sopimalla ajan etukäteen. Kysy lisää: 044 500 1416.

Tervetuloa!