Haemme kesätyöntekijöitä Edistian tuetun asumisen palveluihimme Essi-Allianssi -työhön kesä-elokuu 2024 väliselle ajalle eri pituisiin työsuhteisiin. Työ tapahtuu asiakkaiden kodeissa ympäri Espoota. Käytössäsi on Edistian työauto. 

Koulutusvaatimuksena meillä on sosiaali- ja terveysalan tutkinto, mutta voit olla myös alan opiskelija. Tärkeänä pidämme, että olet joustava ja kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöhön ja että toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja kuntouttavasti. Toimintamme perustuu toipumisorientaatioon. Tarvitset työssäsi ajokortin. 

Muutama tärppi työstä: 

  • Työ on arkityötä, pääsääntöisesti klo 8-16.
  • Palkka on kilpailukykyinen: noudatamme yksityisen sosiaalialan TES:iä. Jos olet sote-alan opiskelija, palkkaluokka on G22. Jos olet valmistunut, palkka on G23.
  • Hyvinvointietuna Epassi Flex, jota voit käyttää mm. liikunta- ja kulttuuripalveluihin
  • Hoitajamitoituksemme on kunnossa
  • Meille on helppo tulla myös julkisilla
  • Bonuksena saat mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön! 

Saa soittaa!
Lisätietoja voit kysyä: tiimivastaava Jarkko Salmi jarkko.salmi@edistia.fi / 044 7060572 tai palvelupäällikkö Kaisa Salonen kaisa.salonen@edistia.fi / 044 7671 593. Tuetun asumisen palveluihin pääset tutustumaan täältä: https://edistia.fi/tuettuasuminen/  

Hae vaikka heti!
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2024 osoitteeseen rekrytointi.kotiinvietavat@edistia.fi. Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.  

Ja lopuksi hieman faktaa meistä: 

  • Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi. Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.