• Oletko osaamisestasi ylpeä sote-alan ammattilainen, jolla on sosionomin tutkinto?
  • Osaatko toimia työssäsi itsenäisesti, mutta myös tiimityö onnistuu?
  • Haluatko jakaa osaamistasi kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaille ja auttaa heitä eteenpäin elämässä?
  • Oletko innostunut sekä yksilövalmentamisesta (ml. sosiaaliohjaus) että ryhmien ohjaamisesta?

Jos edellä olevat kohdat osuivat kohdalleen, niin hienoa, sillä juuri nyt haemme yksilövalmentajaa vakinaiseen työsuhteeseen Edistian työllisyyspalveluihin Espoossa!

Toivomme sinulta sosionomin amk-tutkintoa ja olet työskennellyt vähintään vuoden ajan mielenterveysasiakkaiden kanssa.

Muutama tärppi työstä;

  • Työ on päivätyötä (ma-pe).
  • Peruspalkka asettuu Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan G24 – G26,  työntekijän kokemuksesta riippuen.
  • Työntekijämme saavat käyttöönsä hyvinvointirahaa (ePassi).
  • Meille on helppo tulla myös julkisilla.
  • Bonuksena saat mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

 Lähetä hakemus!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.1.2022 klo 16:00 mennessä rekrytointi.et@edistia.fi. Laita viitteeksi yksilövalmentaja työllisyyspalveluihin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Saa soittaa!

Palvelupäällikkö Pia Furun tavoitat soittamalla p. 044 522 4571. Varmimmin 10.1. klo 9-16, 17.1 klo 9-16 ja 20.1. klo 9-16.

Pääset käymään lyhyen keskustelun ja voitte puolin ja toisin miettiä olisiko tämä sinulle sopiva paikka.

 

Ja lopuksi hieman faktaa meistä:

  • Edistia työelämän työvalmennuspalveluissa asiakkaamme valmentautuvat kohti työelämää. Valmennuksen tavoitteena on parantaa elämänhallintaa, hankkia taitoja ja päivittää osaamista työhön tai koulutukseen siirryttäessä. Välineenä käytämme yksilö- ja ryhmävalmennusta sekä konkreettisessa työympäristössä toimimista. Valmentautuminen tapahtuu Espoon Kilossa sijaitsevilla työpajoillamme kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen menetelmin. Vakituista henkilökuntaa on yhdeksän ja palveluidemme piirissä on kuukausittain noin 120 asiakasta. Tutustu toimintaamme: www.edistia.fi/valmennusta-tyoelamaan

 

  • Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.