Työtehtävänäsi on työtoiminnan asiakkaidemme valmentaminen ja ohjaaminen tuotanto- ja huoltopajallamme. Pidämme tärkeänä, että olet joustava ja kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöhön. Toimit työssäsi asiakaslähtöisesti ja valmentavasti. Toimintamme perustuu valmentavaan työotteeseen.

  • Sinulla on vähintään toisen asteen perustutkinto, esimerkiksi ICT-, logistiikka- tai sähköalalta tai muulta soveltuvalta alalta.
  • Sinulla on kokemusta ja/tai motivaatiota työskennellä erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa.
  • Palkkauksen suhteen noudatamme Yksityisen sosiaalialan TES:ia.
  • Edistia-konsernissa edellytetään kaikilta työntekijöiltä tartuntalain 48a §:n mukaista rokotussuojaa.
  • Työ on osa-aikaista keikkatyötä.

Lähetä hakemus!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.1.2023 klo 16:00 mennessä rekrytointi.tyollisyys@edistia.fi. Laita viitteeksi ohjaaja työllisyyspalveluihin.
Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä.

Saa soittaa!

Palvelupäällikkö Pia Furun tavoitat soittamalla p. 044 5224571 tai pia.furu@edistia.fi. Pääset käymään lyhyen keskustelun ja voitte puolin ja toisin miettiä olisiko tämä sinulle sopiva työpaikka.

Ja lopuksi hieman faktaa meistä:

  • Edistian työllisyyspalveluissa asiakkaamme valmentautuvat kohti työelämää. Valmennuksen tavoitteena on parantaa elämänhallintaa, hankkia taitoja ja päivittää osaamista työhön tai koulutukseen siirryttäessä. Välineenä käytämme yksilö- ja ryhmävalmennusta sekä konkreettisessa työympäristössä toimimista. Valmentautuminen tapahtuu Espoon Kilossa sijaitsevilla työpajoillamme kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen menetelmin. Vakituista henkilökuntaa on yhdeksän ja palveluidemme piirissä on kuukausittain noin 120 asiakasta. Tutustu toimintaamme: edistia.fi/valmennusta-tyoelamaan
  • Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.