o Olet osaamisestasi ylpeä sote-alan ammattilainen, jolla on alan amk-tutkinto.
o Sinulla on vähintään kolme vuotta työkokemusta mielenterveysasiakkaiden parissa, esihenkilötyön kokemus katsotaan eduksi.
o Olet kiinnostunut muutosten johtamisesta ja asiakastyön kehittämisestä.
o Haluat esihenkilönä vastata oman tiimisi toiminnan laadusta ja tavoitteista sekä tiimisi työhyvinvoinnista.

Jos edellä olevat kohdat osuivat kohdalleen, niin hienoa, sillä juuri nyt haemme TIIMIVASTAAVAA mielenterveyskuntoutujien asumisyksikköön Espoossa!

Työssäsi toimit tiimisi esihenkilönä. Tiimivastaavana saat mahdollisuuden kehittää asiakastyötä, vastata tiimin toiminnasta, laadusta sekä huolehtia tiimin työhyvinvoinnista. Työajastasi 50 % on esihenkilötyötä ja 50 % asiakastyötä.

Toivomme, että henkilönä
– olet vastuuta ottava ja kykenet sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn
– sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
– omaat taitoa sekä kokonaisuuden että yksityiskohtien tarkasteluun
– olet paineensietokykyinen

Tarvitset työssäsi hygieniapassia. Eduksi katsomme lääkehoitoluvan (mahdollisuus suorittaa myös rekrytoinnin jälkeen) ja ajokortin.

Muutama tärppi työstä;
• Työ on pääsääntöisesti päivätyötä
• Palkka on kilpailukykyinen: yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. Peruspalkka G 29.
• Käytössä hyvinvointietu Epassi ja kattava työterveyshuolto
• Hoitajamitoituksemme on kunnossa.
• Meille on helppo tulla myös julkisilla.
• Bonuksena saat mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

Saa soittaa!
Lisätietoja puhelimitse Samuel Nyyssölä 044 729 3654. Soittoajat: ma 25.9. 10-15, ke 27.9. klo 11- 15, ma 2.10. klo 10-15 ja pe 6.10. klo 9-11.

Lähetä hakemus!
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 8.10.2023 mennessä rekrytointi.asumispalvelut@edistia.fi. Aloitamme haastattelut jo rekrytoinnin aikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä.

Meillä Edistiassa viihdyt, jos näet itsesi kanssakulkijana asiakkaillemme, tuet tiimiäsi ja otat tukea vastaan, haluat tehdä yhteistyötä toisten tiimivastaavien kanssa ja tapasi toimia on avointa ja reilua.

Ja lopuksi hieman faktaa meistä:
• Edistian Kilonkallion palveluyksikössämme Espoossa, osoitteessa Kilonkallio 7, asuu noin 90 mielenterveyskuntoutujaa, joita tukee ympäri vuorokauden reilut 40 ammattilaista. Asukkaamme asuvat ryhmäkodeissa, joissa jokaisella asukkaalla on oma huone ja sosiaalitilat. Lisäksi ryhmäkodeissa on yhteisiä tiloja ja talosta löytyy mm. ruokala, saunatilat sekä kuntosali. Oman turvallisen kodin lisäksi tarjoamme asukkaillemme sosiaalista kuntoutusta ja erilaisia virikeryhmiä sekä retkiä. Toimintamme perustuu toipumisorientaation (recovery) viitekehykselle. Tutustu toimintaamme https://edistia.fi/palveluasuminen/
• Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi. Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.