Edistia-konsernin henkilöstöpäällikkö Jaana jää eläkkeelle syksyllä ja tarvitsemme hänelle seuraajan!

Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi. Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. 
Edistia-konsernin liikevaihto on n. 8M€ ja työntekijämäärä noin 80. Lue lisää: www.edistia.fi.

Henkilöstöpäällikön rooli Edistiassa
Edistia-konsernissa henkilöstöpäällikkö vastaa koko HR-tehtäväkentästä; lakisääteisistä ja ei-lakisääteisistä HR-asioista ja prosesseista, niiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä sovittujen tavoitteiden suuntaisesti. Palkkahallinto on ulkoistettu. Henkilöstöpäällikön rooliin kuuluu sekä pitkän tähtäimen strateginen suunnittelu että operatiiviset, käytännön työt. Käytännön työtä henkilöstöpäällikkö tekee yhteistyössä yksiköiden päälliköiden ja tiimivastaavien kanssa. Henkilöstöpäällikkö toimii esihenkilönä viestintäsuunnittelijalle, joka toteuttaa sisäistä viestintää. Henkilöstöpäällikkö kuuluu Edistia-konsernin johtoryhmään sekä tytäryhtiö Eedi Asumispalvelut Oy:n johtoryhmään. Henkilöstöpäällikön esihenkilönä on konsernin toimitusjohtaja.

Millaista henkilöä etsimme?
Etsimme henkilöä, joka on jo ehtinyt kartuttaa osaamista ja kokemusta monenlaisista henkilöstöhallinnon ja -johtamisen tehtävissä ja joka kykenee itsenäiseen työhön. Eduksi katsomme kokemuksen sote-alalta.

Toivomme uudelta henkilöstöpäälliköltämme, että:

 • ymmärrät Edistian toiminnan luonteen ja pidät sitä tärkeänä.
 • haluat edistää henkilökuntamme työhyvinvointia ja työssä viihtymistä.
 • sinulla on vahvaa osaamista ja kokemusta henkilöstöjohtamisen eri osa-alueista.
 • sinulla on kykyä sekä strategiseen ajatteluun, että arjen yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen.
 • pystyt johtamaan keskeisiä HR-kumppanuuksia eli palkanlaskentaa ja työterveyshuoltoa.
 • koet omaksesi sisäisen yhteistyön ja esihenkilöiden sparraamisen henkilöstöasioissa.
 • olet positiivinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä persoona.

Muutama tärppi työstä:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä organisaatiossa ja  innostavassa työyhteisössä. Roolissasi pääset kehittämään koko konsernin toimintaa sekä viemään asioita käytäntöön.

 • Työtä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 8-17 välillä.
 • Teemme työtä hybridimallilla.
 • Hyvinvointietuna mm. ePassi Flex.
 • Palkka on sopimuspalkka, muutoin noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:ia.
 • Edellytämme tartuntatautilain §55 mukaista selvitystä tehtävään palkattavalta henkilöltä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Saa soittaa!
Mikäli haluat tietää lisää henkilöstöpäällikön tehtävistä Edistiassa, soita ja kysy! Parhaiten tavoitat Jaanan maanantaisin ja perjantaisin klo 8-16 välillä, puh. 044 727 3430.

Lähetä hakemus ja cv sekä palkkatoiveesi viimeistään su 5.5.2024 osoitteeseen henkilostopaallikko@edistia.fi. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.