Oletko asumisneuvonnan konkari tai kiinnostunut asumisneuvontatyöstä? Kiinnostaako uuden kehittäminen ja verkostotyö? Hae Edistiaan asumisneuvojaksi!

Haemme nyt kahden asumisneuvojan tiimiimme kolmatta asumisneuvojaa toteuttamaan Espoon kaupungin asumisneuvontaa. Asumisneuvonnan kohderyhmänä ovat espoolaiset asumisneuvontaa tarvitsevat, erityisesti alle 30-vuotiaat, yli 65-vuotiaat sekä vieraskieliset (käytössä tulkkipalvelut).

Työssäsi tuet ja neuvot espoolaisia erilaisissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä, kuten asunnon hakemisessa, vuokrasopimuksen tekemisessä, vuokran ja yhtiövastikkeen maksuvaikeuksissa sekä vuokranantajan tai naapureiden kanssa tulevissa riitatilanteissa. Toteutat asumisneuvontaa esimerkiksi puhelimitse ja sähköpostilla, asunnonhaun työpajoissa ja infotilaisuuksissa sekä ajanvarauksella. Tärkeässä roolissa on myös verkostotyö yhteistyökumppaneidemme (esim. Ohjaamo, Seniori-info) kanssa.

Työ sopii sinulle, jolla on

 • Sosionomin, sairaanhoitajan tai yhteisöpedagogin AMK-tutkinto.
 • Riittävä kokemus sosiaalialalta.
 • Motivaatiota asumisneuvontatyöhön, verkostomaiseen työskentelyyn sekä uuden kehittämiseen.
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Kokemus asumisneuvontatyöstä katsotaan eduksesi.

Muutama tärppi työstä:

 • Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 8–16.
 • Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.4.2024
 • Palkka on kilpailukykyinen: noudatamme yksityisen sosiaalialan TES:iä, palkkaluokkana G24.
 • Hyvinvointietuna ePassi Flex, jota voit käyttää mm. liikunta- ja kulttuuripalveluihin.
 • Työ tapahtuu sekä Edistian että Espoon kaupungin tiloissa.
 • Mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.
 • Pääset tekemään itsenäistä työtä Edistian muiden ammattilaisten vahvalla tuella.

Työhyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä. Niin koko Edistia-konsernissa kuin tulevien esihenkilöidesi tiimeissä on hyvä fiilis – myös kuukausittaisten fiiliskyselyidemme mukaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuolien edustajia sekä kieli- ja kulttuurivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä.

Saa soittaa!
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Jarkko Salmi jarkko.salmi@edistia.fi / 044 7060572.

Hae vaikka heti!
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.3.2024 osoitteeseen rekrytointi.asumisneuvonta@edistia.fi. Jos CV:si on helposti käsillä, lähetä sekin. Mutta ellei CV:tä ole juuri nyt, ei se estä lähettämästä hakukirjettä. Aloitamme haastattelut heti ja voimme tehdä valinnan rekrytoinnin aikana.

Ja lopuksi hieman faktaa meistä:

 • Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi. Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.