Haemme pääkaupunkisedulle kotiin vietävien palvelujen työryhmään, neljää ohjaajan kesäsijaista tuettuun asumiseen, tekemään kotikäyntejä asukkaiden luokse.

Toiminnassamme korostuu asiakaslähtöisyys, asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja osallisuuden korostaminen. Toimintaperiaatteemme ovat oma koti, välittävä ilmapiiri, kunnioitus itseä ja toisia kohtaan, oikeus osallistua ja turvallisuus.

Toivomme hakijoilta kuntouttavaa työotetta, ajokorttia sekä taitoa moniammatilliseen verkostotyöhön. Käytössäsi on talon auto. Toivomme myös joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua työskennellä ihmisten arkisten asioiden parissa.Perusedellytyksenä pidämme aitoutta ja uskoa ihmiseen.

Koulutusvaatimus: sosiaali- ja/tai terveydenhuollon tutkinto. Toivomme työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta kotiin viedyistä palveluista.

Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. Toimintaamme voi tutustua sivuilla www.edistia.fi (Edistia Kotiolot – tukea viikoittain)

Hakemukset ja CV sähköpostilla osoitteeseen jaana.ronkainen@edistia.fi 14.3.2020 mennessä.

Puhelintiedustelut:
Tiimivastaava Kaisa Salonen p. 044 7671 593
Palvelupäällikkö Jaana Ronkainen p. 050 5501 018