Etsimme kahta määräaikaista ohjaajaa ajalle 1.4.2020 – 31.1.2021. Toimipiste sijaitsee Espoon Kilossa

Tarjoamme kilpailukykykyisen palkan ja hoitajamitoituksemme on kunnossa. Meille on helppo tulla myös julkisilla ja pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi. Bonuksena saat vielä mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

Toivomme sinulta asukaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta, hyviä tiimityötaitoja sekä kiinnostusta mielenterveys- ja päihdetyötä kohtaan. Sinulta löytyy joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Haluat työskennellä ihmisten arkisten asioiden parissa

Edellytämme sinulta hygieniapassia, LOVe-luvat ja ajokortti katsotaan eduksi. Koulutusvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto.

Työ on kolmivuorotyötä, palkkaus yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan.

Tutustu toimintaamme www.edistia.fi  – Edistia Kotiolot

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen tiina.rajala@edistia.fi 23.2.2020 klo 16:00 mennessä. Kirjoita viestisi aihekenttään hakemasi tehtävän tehtävänimike.

Lisätietoja antavat:

 

P.S. Meillä on myös muita avoimia paikkoja sekä sote-alan ammattilaisille että opiskelijoille! Tarjolla on pidempiaikaisia pestejä, sijaisuuksia ja keikkatyötä. Katso kaikki avoimet paikkamme https://edistia.fi/rekrytointi/ ja tule meille töihin!