Yksi kenties koronapandemian harmillisimpia vaikutuksia Edistiassa oli, ettei perinteisiä kesäjuhliamme päästy pitämään useampaan vuoteen. Tänä kesänä oli kuitenkin vihdoin juhlan aika! Kesän alkamista juhlistettiin Kilonkallio 7:n pihalla Edistian asiakkaiden, heidän omaistensa, työntekijöidemme sekä verkostojemme edustajien kanssa keskiviikkona 7.6.

Kesäjuhlien järjestäminen on koko Edistian yhteinen ponnistus: työtä riittää grillien puhdistamisesta pöytien ja tuolien kantamiseen, opastekylttien pystyttämiseen ja kukkien istuttamiseen. Mukana suunnittelussa ja järjestelyissä olikin jälleen niin henkilökuntaa kuin asiakkaita eri yksiköistä. Buffet-pöydän antimista vastasi perinteiseen tapaan Kilonkallio 7:n keittiö.

Hyvän ruoan ja juoman lisäksi tarjolla oli tietysti myös runsaasti mukavaa ohjelmaa. Rapsuteltavaa seuraa tarjosivat lampaat Ingrid ja Ilona, Justus-aasi sekä Kennelliiton kaverikoirat. Mukavaa tekemistä löytyi niin pihapelien kuin rivitanssituokion muodossa. Pihapuun oksille taas ripustettiin värikkäitä lintuja, joiden taakse sai kirjoittaa kesäisen tervehdyksensä. Musiikkiesityksillään tunnelmaa loivat niin talon omat pasuuna- ja kitarataiturit kuin pääesiintyjä Duo Kaikuluotain.

Juhlatunnelman kruunasi iltapäivän lämmin auringonpaiste. Kiitos kaikille juhlavieraille, nähdään taas ensi kesänä!

Buffet-pöydässä tarjolla oli mm. feta-pinaattipiirakkaa. Pihapelipisteellä kisailtiin tikanheitossa ja muissa kesäisissä peleissä, ja värityspisteellä taas askarreltiin kesäisiä lintuja, jonka ripustettiin omenapuun oksalle juhlaväkeä ilahduttamaan.

Juhlatunnelmaan johdatteli musiikillaan Duo Kaikuluotain, jonka säestyksellä kajautettiin myös tuttuja hittejä yhteislauluna.

Kaverikoira Lloyd, Ilona-lammas ja Justus-aasi tykkäsivät rapsutuksista.