Edistia on valittu tuetun asumisen palveluntuottajaksi uuteen Espoon Friisinmäenaukion nuorten asumisyksikköön. Espoon kaupungin järjestämään tarjouskilpailuun osallistui 10 palveluntarjoajaa. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Kyseessä on Espoon kaupungin ja Y-Säätiön yhteinen hanke, jossa rakennetaan laadukkaita nuorten tukiasuntoja. Kohteen rakennuttaa ja omistaa Y-Säätiö. Espoon kaupunki ohjaa yksikön asuntoihin 18 – 29 -vuotiaita nuoria ja asumista on mahdollista jatkaa kohteessa 35-vuotiaaksi asti.

Friisinmäen yksikössä voi asua 35 nuorta ja heidän asumistansa tukee reilut viisi Edistian ohjaajaa. Toiminta käynnistetään heti tammikuussa 2022 asukkaiden asuttamisella.

”Olen erityisen iloinen siitä, että pääsemme rakentamaan ihan uutta yksikköä!” kertoo Edistia-konsernin toimitusjohtaja Pia Harju-Autti. ”Nuorten palveluiden kehittäminen on myös yksi Edistian strategian konsernitasoisista tavoitteista. Friisinmäen yksikkö tekee tämän nuorten kanssa tekemämme työn vielä entistä näkyvämmäksi ja konkreettisemmaksi,” Pia jatkaa. ”Tulemme kehittämään mm. Edistian uuden valmennus- ja kurssipalvelut-tiimin kanssa toimintoja, jotka antavat lisätukea nuorille. Myös muut palvelumme tulevat varmasti auttamaan Friisinmäen yksikkömme nuoria eteenpäin elämässä”.

Lisätietoja:

Pia Harju-Autti, toimitusjohtaja, Edistia-konserni p. 040 770 7793
Kaisa Salonen, Friisinmäen yksikön vastaava p. 044 767 1593
etunimi.sukunimi@edistia.fi

Osoitteeseen Friisinmäenaukio 7 rakennetaan luhtitaloja. Havainnekuva Arkkitehdit Q4