Edistia on voittanut tarjouskilpailun, jonka myötä Edistia alkaa tuottaa asumisneuvontapalveluja espoolaisille. Asunnottomuuden vähentäminen on yksi Edistian keskeisiä tehtäviä, ja sillä on konsernissa pitkät perinteet.

”Olemme tehneet asunnottomuustyötä ja asumisneuvontaa eri muodoissa jo pitkään. Olemme iloisia, että pääsemme tämän sopimuksen myötä vahvistamaan entisestään työtämme asumiseen tukea tarvitsevien espoolaisten hyväksi”, sanoo toimitusjohtaja Pia Harju-Autti.

Asumisneuvonnan kohderyhmänä ovat kaikki asumisneuvontaa tarvitsevat espoolaiset, erityisesti alle 30-vuotiaat, yli 65-vuotiaat sekä vieraskieliset. Palvelusta tulee Edistiaan uusi vastuualue, jonka palvelupäällikkönä toimii tuetun asumisen palvelupäällikkö Kaisa Salonen. Hän ja tiimivastaava Jarkko Salmi kannustavat kaikkia kiinnostuneita hakemaan uuteen tiimiin.

“On hienoa päästä rakentamaan uutta tiimiä ja kehittämään Espoon asumisneuvontaa. Rekrytoimme tiimiin kaksi asumisneuvojaa, joiden työ alkaa syksyllä. Haku on jo auki, ja toivomme tehtävään paljon hakemuksia!”

Lue lisää asumisneuvojan tehtävästä täältä.

Mediayhteydenotot:
Pia Harju-Autti, toimitusjohtaja
puh. 040 770 7793
pia.harju-autti@edistia.fi