Edistia on kantanut kortensa kekoon ja ollut mukana kehittämässä ruoka-apua etsivien ja sitä järjestävien Ruoka-apu.fi -verkkopalvelua! Tutustu palveluun tarkemmin www.ruoka-apu.fi

Ruoka-apua etsivien ja sitä järjestävien Ruoka-apu.fi -verkkopalvelusta on mahdollista löytää ajantasaiset tiedot ruoka-aputapahtumista ja yhteisöllisistä ruokailuista valitulla alueella. Tapahtumia voi tarkastella kartan, listan tai lukujärjestyksen avulla ja hakuehtoja rajaamalla löytää juuri etsimänsä. Palvelu on kaikille avoimesti käytettävissä ja maksuton.

Kutsumme kaikki Suomen ruoka-aputoimijat ja yhteisöllisten aterioiden järjestäjät mukaan! Ruoka-apu.fi-verkkosivu palvelee maksutonta tai edullista ruokaa etsiviä ja asiakkaitaan ruoka-avun piiriin ohjaavia. Verkkosivun avulla päivittäistavarakaupat, yhdistykset ja muut toimijat voivat löytää uusia yhteistyökumppaneita omalta alueeltaan. Samalla tuomme ruoka-aputoiminnan monimuotoisuuden näkyville myös yhteiskunnallisille vaikuttajille.

Tervetuloa mukaan! Tuodaan yhdessä kaikki Suomen ruoka-aputapahtumat samalle kartalle!

Lisätietoja palvelusta:

Ruoka-apu.fi -verkkopalvelu
Verkkoviestinnän kehittäjä Annmari Salmela, 040 576 1017
Projektipäällikkö Reetta Nick, 040 809 1684

Edistia konserni
Kehittämispäällikkö Jyrki Myllärniemi
jyrki.myllarniemi@edistia.fi
044 727 3423

Ruoka-apu.fi-palvelun on tuottanut Osallistava yhteisö -hanke yhteistyökumppaneineen. Hankkeen rahoittaa Sosiaali ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ja hanketta hallinnoi Kirkkopalvelut ry. Ruoka-apu.fi-palvelun pääkäyttäjinä toimivat Osallistava yhteisö -hankkeen työntekijät.