Edistia on mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään lokakuun ensimmäisellä viikolla 30.9.-6.10.2019. Tempauksessa avataan ovet yrityksiin ja yhteisöihin sekä kerrotaan suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta. Tervetuloa meille -viikon kantavana ajatuksena on lisätä yritysten läpinäkyvyyttä ja vuorovaikutusta kuluttajien keskuudessa. Teemaviikko on järjestetty kahdesti aikaisemmin ja koska se sai niin hyvää palautetta, päätettiin siitä tehdä jokavuotinen perinne.

Avaamme Edistia työvalmennuspalveluiden ovet kaikille kiinnostuneille tiistaina 1.10. klo 9 – 10

Tule katsomaan mitä kaikkea kuntouttavan työtoiminnan työpajoillamme tehdään! Samalla pääset vierailemaan myymälässämme, jossa myydään pajoilla valmistettuja tuotteita!

Edistia työelämä, Kilonkartanontie 3, 02610 Espoo
Lisätietoja: valmentaja Marianne Maxwell, marianne.maxwell@edistia.fi, 044 0203215

Tule tutustumaan Edistian toimintakeskus Oodiin keskiviikkona 2.10. klo 10 -11

Järjestämme Oodissa toipumista ja kuntoutumista tukevaa toimintaa yli 18-vuotiaille. Toiminta on osallistujille maksutonta. Laajasta tarjonnastamme löytyy erilaisia kursseja hyvinvoinnin tueksi sekä esimerkiksi luovaa kirjoittamista ja voimauttavaa valokuvausta.

Edistia Toimintakeskus Oodi, Kilonkallio 7 C, 02610 Espoo
Lisätietoja: yksikön päällikkö Iina Koskinen, iina.koskinen@edistia.fi, 040 830 6366

Edistia kotiolot esittelevät toimintaansa keskiviikkona 2.10. klo 12 – 14

Edistia kotiolojen asiakkaat tarvitsevat arkeensa erityistä tukea. Kilonkallion asumisyksikössä tarjoamme oman turvallisen kodin lisäksi päivä- ja työtoimintaa sekä erilaisia aktiviteetteja. Tuemme myös itsenäistä asumista kotiin vietävillä palveluilla sekä pääkaupunkiseudulla että Kanta-Hämeessä. Tule tutustumaan asumisyksikkömme arkeen ja kuulemaan kotiin vietävistä palveluista!

Edistia kotiolot, Kilonkallio 7, 4. krs, 02610 Espoo
Lisätietoja: toimintaohjaaja Paula Simi, paula.simi@edistia.fi, 0400 240 901

 

Tervetuloa meille!