Nauti mökkitunnelmasta perheen kanssa, järjestä ikimuistoinen tyhy-päivä tai ilmoita lapsesi luontopainoitteiselle leirille!

Hallinnoimamme Hanikan virkistyskeskus sijaitsee kauniissa Espoon Suvisaaristossa. Lähde luontoon ja virkisty tunnelmallisessa mökkimiljöössä!  

Haluaisitko lähteä perheen tai ystävien kanssa luonnon helmaan mökkeilemään, grillaamaan, saunomaan ja uimaan tai pyörähtelemään tanssilavalla? Kesällä on vielä tilaa, katso vapaat ajat varauskalenteristamme ja tee varaus nettisivujemme kautta: https://edistia.fi/hanikka/. 

Etsitkö organisaatiollesi mukavaa paikkaa ja ohjelmaa tyhy-päivälle? Suunnittelellaan yhdessä juuri sinun ryhmällesi sopiva teema ja paketti. Päivä voi sisältää esim. erilaisia kädentaitotehtäviä tai monipuolista liikuntaa: uintia, suppailua ja retkeilyä. Meiltä saat myös catering-palvelut, erikoisuutena suunnittelemme ryhmällesi herkullisen, ekologisen hävikkiruokamenun!  

Järjestämme myös kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla kaksi luontopainoitteista lasten leiriä esi- ja alakouluikäisille. Leiriohjelmassa mm. ulkoilua, luontoretkiä, kädentaitoja, leikkejä ja pelejä, tikkupullan paistoa, onkimista, uimista, yhdessä olemista ja paljon muuta mukavaa. Leiriviikon hinta 30 euroa, sis. keittolounaan ja välipalan. Paikkoja rajoitetusti!

Lue lisää Hanikasta ja varaa itsellesi luontoelämys! https://edistia.fi/hanikka/ Lisätietoa löydät myös lataamalla alta esitteemme (pdf). 

Lisätietoja:
hanikka@edistia.fi
044 500 1416