Hanikan virkistyskeskus Espoon saariston kauniissa luonnossa

Hanikan virkistyskeskus sijaitsee Soukan ja Suvisaariston yhdistävän sillan vieressä osoitteessa Matasaarentie 1, 02380 Espoo. Virkistyskeskus on kaikille avoin ja vuokrattavissa hinnaston mukaisesti talvi- ja kesäkaudella. Tervetuloa virkistymään!

Mökki

Mökissä on tunnelmallinen tupa ja keittiö. Keittiöstä löytyy vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro, hella, jääkaappi ja pakastin. Mökissä ei ole juoksevaa vettä, joten astioiden pesu ei ole mahdollista keittiössä. Mökissä on käsienpesupiste ja juomavettä varattuna. Tuvassa 5 pirttipöytää, joiden ääreen mahtuu istumaan n. 30 henkilöä. Tuvassa myös takka.

Grillikatos

Grillikatos on katettu ja keskellä on tulisija jossa ritilän päällä paistuvat makkarat. Puita löytyy tanssilavan viereisestä puuvajarastosta.

Puusauna

Vanha ja tunnelmallinen puusauna merenrannassa on käytössä huhtikuusta lokakuuhun. Saunaan mahtuu kerralla n. 8 saunojaa. Lisäksi löytyy pukuhuone jossa tunnelmaa luo takka. Saunalle tulee pesuvesi letkua pitkin vesisäiliöstä. Rannasta pääsee pulahtamaan mereen. Kesäisin Suinonsalmella on vilkas veneliikenne.

Tanssilava

Tunnelmallinen tanssilava metsän siimeksessä tarjoaa monia mahdollisuuksia; perinteiset tanssit, juhlaillalliset katoksen alla, joogatapahtumat. Tanssilavalla on sähköt.

Harrasteita

Hanikassa harrastetaan! Uintia, suppailua ja retkeilyä. Kysy lisää harrastevälineistä tai ota omat välineet mukaan.

Vuokrahinnasto

  • Koko päivä 80 €
  • Puoli päivää 40 €
  • Grilli, puut ja huussi 20 €
  • Järjestöt ja seurat puoleen hintaan

HUOM! sauna ei ole käytössä marras-maaliskuu.

Varaustiedustelu

Katso oheisesta kalenterista vapaat päivämäärät ja lähetä tietosi lomakkeella. Vahvistamme varauksen mahdollisimman pikaisesti sähköpostilla. Mikäli sinulla on erityistä kysyttävää, soita 044 500 1416 (arkisin klo 8-15) tai lähetä sähköpostia hanikka@edistia.fi.

Tietojen tallennuksen rekisteriseloste.

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu
 
- Odottaa vahvistusta