Haemme Pääkaupunkiseudulle palveluasumisen ohjaajia kesäsijaisuuksiin ja tuntitöihin.

Tarjoamme kilpailukykykyisen palkan, hoitajamitoituksemme on kunnossa, meille on helppo tulla myös julkisilla, käytössäsi on talon auto ja pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi. Bonuksena saat vielä mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

Toivomme sinulta asukaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta, hyviä tiimityötaitoja sekä kiinnostusta mielenterveys- ja päihdetyötä kohtaan. Sinulta löytyy joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Haluat työskennellä ihmisten arkisten asioiden parissa

Ajokortti katsotaan eduksi. Koulutusvaatimus: Sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto. Huomioimme myös alan opiskelijat!

Työ on kolmivuorotyötä, palkkaus yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan.

Tutustu toimintaamme www.edistia.fi  – Edistia Kotiolot

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekrytointi@edistia.fi 8.3.2019 mennessä. Kirjoita viestisi aihekenttään hakemasi tehtävän tehtävänimike.

Lisätietoja:

  • palvelupäällikkö Tiina Jallow, puh. 044 767 1592
  • palvelupäällikkö Iina Koskinen, puh. 040 830 6366
  • vastuuohjaaja Siiri Karjalainen, puh.044 729 3654

Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@edistia.fi

 

Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.

Toiminnassamme korostuu asiakaslähtöisyys, asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja osallisuuden korostaminen. Toimintaperiaatteemme ovat oma koti, välittävä ilmapiiri, kunnioitus itseä ja toisia kohtaan, oikeus osallistua ja turvallisuus.