Haemme palveluasumiseen vastuuohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon Kiloon.

Tarjoamme kilpailukykykyisen palkan, hoitajamitoituksemme on kunnossa ja meille on helppo tulla myös julkisilla.

Toivomme sinulta kiinnostusta ja tahtoa työryhmän ja asukastyön toiminnan kehittämiseen ja organisointiin. Lisäksi sinulla on asukaslähtöinen työote, kokemusta verkostotyöstä ja hyvät tiimityötaidot. Ajokortti on työssä tarpeellinen, ja pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi. Bonuksena saat vielä mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön!

Koulutusvaatimus: Sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK- tutkinto. Työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä asumispalvelusta katsotaan eduksi.

Työ on pääsääntöisesti arkityötä, palkkaus sosiaalialan TES G27. Sijaitsemme Espoon Kilossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Arvostamme aitoa tahtoa olla mukana tukemassa asukasta hyvään elämään. Toimintaamme voi tutustua sivuilla www.edistia.fi  – Edistia Kotiolot

Hakemukset ja CV sähköpostilla 8.3.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@edistia.fi.  Kirjoita viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimike.

Lisätietoja: palvelupäällikkö Iina Koskinen, iina.koskinen@edistia.fi tai p. 040 8306366.

Olemme Edistia-konserni, suomalainen yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. Tänä päivänä meillä työskentelee lähes sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.

Toiminnassamme korostuu asiakaslähtöisyys, asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja osallisuuden korostaminen. Toimintaperiaatteemme ovat oma koti, välittävä ilmapiiri, kunnioitus itseä ja toisia kohtaan, oikeus osallistua ja turvallisuus.