Olemme Edistia-konserni, yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan, sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa.
Edistia-konserniimme kuuluu Espoon Diakoniasäätiö sr:n ja säätiön omistamat yhtiöt Eedi Asumispalvelut Oy ja Kiinteistöosakeyhtiö Kyyhkyskodit.  Tänä päivänä meillä työskentelee noin sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.
Toiminnassamme korostuu asiakaslähtöisyys, asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja osallisuuden korostaminen. Toimintaperiaatteemme ovat oma koti, välittävä ilmapiiri, kunnioitus itseä ja toisia kohtaan, oikeus osallistua ja turvallisuus.

Sijaitsemme Espoon Kilossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Haemme Avotaskun työryhmään, toimintamme laajentuessa, ohjaajaa tuettuun asumiseen, siis tekemään kotikäyntejä asukkaiden luokse.

Toivomme hakijoilta kuntouttavaa työotetta, ajokorttia sekä taitoa moniammatilliseen verkostotyöhön. Toivomme myös joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua työskennellä ihmisten arkisten asioiden parissa. Koulutusvaatimus: Sosiaali- ja/tai terveydenhuollon tutkinto. Työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä yli 5 vuotta.
Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta kotiin viedyistä palveluista.
Perusedellytyksenä pidämme aitoutta ja uskoa ihmiseen.

Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. Toimintaamme voi tutustua sivuilla www.edistia.fi (Edistia Kotiolot – tukea viikoittain

Hakemukset ja CV sähköpostilla 16.12.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@edistia.fi

Haastattelut suoritamme valituille viikolla 51.

Puhelintiedustelut
Vastuuohjaaja Kaisa Salonen p. 044 7671 593
Palvelupäällikkö Jaana Ronkainen p. 050 5501 018