Toimintamme laajentuessa haemme ohjaajaa tuettuun asumiseen pääkaupunkiseudulle, kotiin vietyjen palvelujen työryhmäämme. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Kilossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Edistian kotiin vietävä palvelu on asiakaslähtöistä sosiaalista kuntoutusta, jonka tarkoituksena on turvata omatoimista asumista ja käynnistää kuntoutumisen prosessi. Asiakkaamme ovat eri ikäisiä aikuisia, jotka tarvitsevat tukea asumiseen sekä itsenäisen elämän hallintaan. Heillä saattaa olla haasteita sosiaalisissa suhteissa ja usein ongelmien taustalla ovat psyykkiset sairaudet, päihteiden ongelmakäyttö, muut riippuvuudet sekä neuropsykiatriset ongelmat. Asiakkaamme saattavat lisäksi tarvita apua talouden hallinnassa ja sosiaalitukien hakemisessa.

Työssäsi teet kotikäyntejä asiakkaidemme luokse ja tuet heitä elämän haasteissa Espoon ja Vantaan alueella Työssä onnistuminen vaatii aitoutta, kohtaamiskykyä sekä uskoa ihmiseen.

Toivomme hakijoilta kuntouttavaa työotetta, ajokorttia sekä taitoa moniammatilliseen verkostotyöhön. Toivomme myös joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä halua työskennellä ihmisten arkisten asioiden parissa.

Koulutusvaatimus: Sosiaali- ja/tai terveydenhuollon tutkinto. Työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä yli 5 vuotta. Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta kotiin viedyistä palveluista.

Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. Tutustu toimintaamme www.edistia.fi ja www.edistia.fi/tukea-viikoittain/

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla 1.2.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@edistia.fi

Haastattelut suoritamme valituille viikolla 6.

Puhelintiedusteluihin vastaavat:
Vastuuohjaaja Kaisa Salonen p. 044 7671 593
Vastuuohjaaja Tiia Valtonen p. 044 3478 504
Palvelupäällikkö Jaana Ronkainen p. 050 5501 018

 

Olemme Edistia-konserni, yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Olemme jo lähes viidenkymmenen vuoden ajan toimineet elämässään tukea tarvitsevien ihmisten hyväksi.  Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan, sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Edistia-konserniimme kuuluu Espoon Diakoniasäätiö sr:n ja säätiön omistamat yhtiöt Eedi Asumispalvelut Oy ja Kiinteistöosakeyhtiö Kyyhkyskodit.  Tänä päivänä meillä työskentelee noin sata ammattilaista edistämässä elämää paremman huomisen puolesta.

Toiminnassamme korostuu asiakaslähtöisyys, asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja osallisuuden korostaminen. Toimintaperiaatteemme ovat oma koti, välittävä ilmapiiri, kunnioitus itseä ja toisia kohtaan, oikeus osallistua ja turvallisuus.